Η MALU WILZ φέρνει για την άνοιξη / καλοκαίρι 2014 χρώμα! Φωτεινά  χρώματα  εμπνευσμένα  από πολύχρωμα φτερωτά, πλούσια, ακτινοβόλα, όπως το κοραλλί και το φούξια. Ανακαλύψτε έναν κόσμο με  ήλιο, θάλασσα  και φοίνικες της Καραϊβικής, μέσα από τα νέα χρώματα στο μακιγιάζ CARIBBEAN FIRE της MALU WILZ.

Caribbean_1

ΜΑΤΙΑ

Τα συναρπαστικά, νέα, έντονα  χρώματα είναι εδώ! Δείτε τη φλόγα  στα μάτια σας, συνδυάζοντας το Hot Brown Earth, το Soft Peach Lobster, το Green Parrot και το Lilac Flower. Ήρθε η ώρα  να  βγούμε από το θλιβερό γκρι και να μπούμε στον κόσμο των χρωμάτων και της ελευθερίας!

Caribbean_eyes_hot_brown_earth Caribbean_eyes_Soft_peach_lobster Caribbean_eyes_green_parrot Caribbean_eyes_lilac_flower
Hot Brown Earth Soft Peach Lobster Green Parrot Lilac Flower

ΧΕΙΛΗ

Δώστε έμφαση στα  χείλη με τα  νέα  χρώματα στα  κραγιόν, όπως τα Light Peach Blossom, Pink Seahorse, Coral Harmony και Orange Summer. Ανάλογα με τη διάθεσή σας, επιλέξτε και το αντίστοιχο χρώμα. Δημιουργήστε ένα  γυαλιστερό αποτέλεσμα με τα  φρουτώδη gloss Tropical Flamingo και Rosy Pirate.

Caribbean_lips_light_peach_blosson Caribbean_lips_pink_seahorse  Caribbean_lips_coral_harmony  Caribbean_lips_orange_summer
Light Peach Blossom Pink Seahorse  Coral Harmony  Orange Summer

Caribbean_sheergloss_rosy_pirate Caribbean_sheergloss_tropical_flamingo
Rosy Pirate Tropical Flamingo

ΡΟΥΖ

Η ανάγλυφη σκόνη του νέου CARIBBEAN FIRE Rouge περιέχει έναν τέλειο συνδυασμό χρωμάτων, χάλκινο, ανοικτό ροζ και μαλακό κοραλλί, που δίνει μία  υπέροχη λάμψη στο δέρμα.

Caribbean_rouge