Το δέρμα μας είναι ικανό να προσαρμόζεται στο περιβάλλον. Ωστόσο, η ηλικία και οι επαναλαμβανόμενες εξωτερικές επιθέσεις αποδυναμώνουν την ικανότητά του να ανακάμπτει πλήρως. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται πιο ευαίσθητο και θαμπό.

Χρησιμοποιώντας τις φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες των προϊόντων της SAMPAR, έχουμε την απόλυτη και αναγκαία για το δέρμα ενυδάτωση, και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να το πετύχουμε!

Sampar_scrubScrub

Άλατα της θάλασσας, κερί και αιθέρια έλαια επιδρούν στο σώμα και του επιτρέπουν να επαναφέρει τη μεταξένια απαλότητα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Sampar_bodymilk

 

 

Body milk

Βουτώντας στη νεανικότητα και στην απαλότητα του δέρματος, το θρεπτικό και τονωτικό γαλάκτωμα αποκαθιστά την υγρασία, τη σφριγηλότητα και την τονικότητα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ασφαλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Sampar_shower_gel

 

Shower gel

Έξι αιθέρια έλαια επιτρέπουν την απόδραση στο ντους, καθαρίζοντας παράλληλα και απομακρύνοντας τους ρύπους (μόλυβδο, χλώριο) που περιέχονται στο νερό. Ως αποτέλεσμα, έχουμε ένα δέρμα απαλό και αναζωογονημένο.